Det här är Nådd

Ett schysst och enkelt molnverktyg som kan hantera allt från telefonsamtal till sociala medier. Så att du kan jobba smartare.

Mycket i livet är krångligt. Men inte att bli Nådd.

Att byta bank är krångligt. Att laga sushi likaså. Men att bli nådd, och inte störd, med Nådd, är faktiskt enkelt.

Det finns tillräckligt här i livet som är komplicerat och svårt att förstå sig på. Därför har vi skapat Nådd – ett verktyg som hjälper företagare att hantera allt från samtal till sociala medier. Det är enkelt att komma i gång och lätt att använda.

Med lång erfarenhet i bagaget har vi tagit fram en riktigt schysst och enkel molnväxel för företag. Nådd kan hjälpa dig att hantera allt från samtal till sociala medier och gör arbetsvardagen lite smidigare.

Nådd är ett kraftfullt och helt molnbaserat verktyg som fungerar lika bra på alla dina enheter. Den är också operatörsoberoende. Det betyder att du kan byta operatör när du vill – och även använda olika. Självklart är det också enkelt att växa, oavsett om det är inom Sverige eller runt om i världen. Du som kund kan nämligen själv lägga till nya anknytningar med en knapptryckning. Med Nådd blir det helt enkelt lättare för dig att skapa ett effektivt och lönsamt företag. Och om det dyker upp något är vi alltid bara ett samtal bort.

Folket bakom Nådd

Nådd är ett resultat av många års branscherfarenhet och ett gäng IT-nördar från Norrland. Att grotta ner sig i molnlösningar, softphones och ny spännande teknik är det bästa vi vet. Och efter att ha arbetat med IT och kommunikation under många år insåg vi att det fanns ett stort behov av enkelhet. De flesta produkterna på marknaden idag är ofta väldigt komplicerade och krångliga. Det tar tid att förstå dem och att börja använda dem. Och så föddes Nådd.

Du som kund ska alltid känna dig trygg med Nådd oavsett vad det gäller. Fakturor är enkla att tyda och kommunikationen är transparent och ärlig. Vi är stolta över relationen till våra kunder, vår engagerade personal, vår samlade kunskap om IT och vårt starka lokala fäste.

Jag heter Daniel, jag och mina fantastiska medarbetare hjälper dig bli nådd men inte störd.

Vi finns här för dig

Kul att du hittat till Nådd! Har du några frågor eller funderingar?
Släng iväg ett mejl så hjälper vi dig gärna.