CRM-koppling

Bättre koll på inkommande samtal

Vi kopplar ihop era befintliga IT-system med vår växel. Integrationen hjälper er att höja servicegraden och förenklar det dagliga arbetet.

Samla allt på ett ställe

Enklare och mer effektiv kundhantering ger inte bara fler avklarade ärenden utan även nöjdare kunder och medarbetare. Allt för ofta gör vi kostsamma investeringar i nya system utan att utnyttja deras fulla potential. Med CRM Koppling kan ni garanterat ge era kunder bättre service och slippa eventuellt dubbelarbete eftersom ni får allt samlat på ett och samma ställe.

Omedelbar identifiering med CRM Koppling

CRM Koppling ser till att kundkortet från ert CRM-system automatiskt visas i webbläsaren när en kund ringer. På så sätt blir det enkelt att ge ett bra bemötande och det går snabbt att börja hantera ärendet.

CRM Koppling kan förenkla just ert arbete

Vi arbetar idag med företag i flera olika branscher som har sett den positiva effekten av att integrera stödsystem till telefonin. Resultatet är bland annat ökad försäljning, bättre kundvård och nöjdare medarbetare.

Anpassat efter dina behov!

Vi har skapat en tjänst som går att anpassa efter ditt företags behov. Vi kan bygga på och uppdatera standardutförandet med de boxar och knappar som ni behöver för att täcka era specifika behov. Dessutom går det att skapa nya integrationer mot CRM-system som inte finns i vår portfolio idag. Så länge systemet har tillgängliga APIer så kan en integration skapas. Vill ni själva producera integrationen så finns det tydliga guider och dokumentation som stöd. Det går även bra att kontakta oss med önskemål om CRM som ni vill se integrerade. Allt för att CRM Koppling ska bli en tjänst som täcker just era behov.

Vi finns här för dig

Kul att du hittat till Nådd! Har du några frågor eller funderingar?
Släng iväg ett mejl så hjälper vi dig gärna.