Softphone

En telefon i din dator, för dig som vill ha bra ljudkvalitet

Genom att låta din dator bli en telefon får du en enkel allt-i-ett-lösning med bra ljudkvalitet.

Ladda ner Softphone

Fördelarna med Softphone

Vår Softphone gör både intern och extern kommunikation enklare. Du ser alltid om kollegorna är tillgängliga eller inte och kan på så sätt bemöta de som kontaktar er mycket effektivt och professionellt. De smarta funktionerna stärker det interna samarbetet på företaget och gör vardagen lite enklare och roligare.

Bli en fullfjädrad telefonist på 10 minuter

Vår Softphone är kanske världens lättaste telefonistapplikation att lära sig. Ni behöver inte skicka er eller era telefonister på en tvådagarskurs för att komma igång. Det tar inte mer än 10 minuter att lära sig de funktioner en telefonist behöver i sin vardag.

Full koll på hela företaget

Telefonisten får fullständig kontroll på alla medarbetare, avdelningar och funktioner på företaget med hjälp av avancerade funktioner som är otroligt användarvänliga. Det är enkelt att söka upp personer, koppla samtal och ta meddelanden.

Smidig samtalskoppling med drag- & drop

Vi har gjort allt för att det ska gå fort att koppla samtal med minimalt antal knapptryckningar. Flytta samtal enkelt genom att dra det pågående samtalet till den önskade kontakten som du vill koppla till. Det går att koppla både direkt och bevakat.

Svarsgrupper som passar alla behov

Lätt och överskådligt loggar du in och ut ur svarsgrupper. Du ser snabbt om du och dina kollegor är inloggade eller inte. Det finns möjlighet att parkera samtal, ta tillbaka samtal och sätta ett samtal på vänt om den som söks talar i telefon.

Vi finns här för dig

Kul att du hittat till Nådd! Har du några frågor eller funderingar?
Släng iväg ett mejl så hjälper vi dig gärna.